De Brillenkamer in Beekbergen

Wat kan De Brillenkamer voor u betekenen? Allereerst bent u voor een oogmeting en een eerlijk glasadvies aan het juiste adres. Glazen bieden we aan in verschillende kwaliteiten en prijsklassen, van eenvoudige glazen tot de hypermoderne B.I.G. Vision glazen, mede dankzij onze moderne apparatuur en de DNEye scanner van Rodenstock. We leggen graag alle verschillen uit en helpen u bij het maken van een keuze.

Wat betreft monturen werken we met verschillende merken van hypermodern en kleurrijk tot minimalistisch en/of klassiek. Ook sportbrillen en zonnebrillen hebben we, met of zonder sterkte. We kopen zelf onze collectie in en werken nauw samen met onze leveranciers.

Service en aftersales vinden wij erg belangrijk. Kleine reparaties en probleempjes lossen we graag vlot voor u op. Parkeren kan voor de deur. Daarnaast zijn de winkel en de refractie ruimte rolstoelvriendelijk. Bent u niet in staat om naar de winkel te komen? Dan maken we een afspraak bij u thuis! We denken graag met u mee.

Kirsten du Breuil – ter Horst (opticien en eigenaresse)

‘In 2000 ben ik de optiek ingegaan en nog steeds doe ik het met veel plezier. Ik ben gediplomeerd opticien en mijn passie is om voor iedereen dé bril samen te stellen waar hij of zij blij van wordt. Met ingang van 1 mei 2020 ben ik voor mijzelf begonnen met De Brillenkamer in Beekbergen omdat ik toe was aan een extra uitdaging en ik kansen zag in het dorp waar ik zelf ook woon. Naast dat ik nu ‘ondernemer’ ben blijf ik het werk als opticien en het klantencontact superleuk vinden. Het kleinschalige en persoonlijke aspect van De Brillenkamer past dan ook helemaal bij me en ik wil nog vele jaren zo doorgaan.’

Meggy Steneker (opticien en brilstyliste)

‘In 2020 ben ik een carrière switch aangegaan en vanaf dag één ben ik werkzaam bij de Brillenkamer. Eerst heb ik een maandje meegekeken en per 1 juni 2020 ben ik ook echt in dienst gekomen. In september van dat jaar ben ik begonnen aan mijn opleiding tot opticien, die ik in juni 2022 met succes heb afgerond. Ik kom vanuit het kappersvak en merk dat er toch ook heel veel raakvlakken zijn met het werken in de optiek. Als eerste natuurlijk het contact met de klanten, maar ook ben je nog steeds veel bezig met mode en kleur. Dat laatste is ook hetgeen wat mij goed ligt, dus voor een goed advies in het uitzoeken van een nieuw montuur qua kleur, mode en stijl kunt u heel goed bij mij terecht.’

Heidi Houbi – van Zuuk (opticien)

‘Ik ben vanaf 1 december 2021 werkzaam als opticien bij De Brillenkamer. In september 2000 ben ik begonnen in de optiek, dus ik heb al vele jaren ervaring als opticien. Het veelzijdige van dit beroep maakt het erg interessant en leuk.  Het contact met de klanten maakt het nog specialer. Het is fijn als de klanten tevreden en blij de winkel uit gaan en zich thuis en welkom voelen bij De Brillenkamer.’