De Brillenkamer in Beekbergen

Wat kan De Brillenkamer voor u betekenen? Allereerst bent u voor een oogmeting en een eerlijk glasadvies aan het juiste adres. Glazen bieden we aan in verschillende kwaliteiten en prijsklassen, van eenvoudige glazen tot de hypermoderne B.I.G. Vision glazen, mede dankzij onze moderne apparatuur en de DNEye scanner van Rodenstock. We leggen graag alle verschillen uit en helpen u bij het maken van een keuze.

Wat betreft monturen gaan we werken met verschillende merken van hypermodern en kleurrijk tot minimalistisch en/of klassiek. Ook sportbrillen en zonnebrillen hebben we, met of zonder sterkte. We kopen zelf onze collectie in en werken nauw samen met onze leveranciers.

Service en aftersales vinden wij erg belangrijk. Kleine reparaties en probleempjes lossen we graag vlot voor u op. Als u aanvullend verzekerd bent, kunnen wij de brilvergoeding voor u declareren. Parkeren kan voor de deur en de winkel en de refractie ruimte is rolstoelvriendelijk. Bent u niet in staat om naar de winkel te komen? Dan maken we een afspraak bij u thuis! We denken graag met u mee.

Kirsten du Breuil – ter Horst

Mijn naam is Kirsten du Breuil – ter Horst, ik ben al meer dan 20 jaar ‘thuis in brilmode en maatwerk’. Ik ben gediplomeerd opticien en heb jarenlang ervaring opgedaan bij een zelfstandige opticien. Brillen zijn mijn passie en ik streef ernaar om voor iedereen een bril te vinden, die zowel modieus als comfortabel is en kijkt. Met ingang van 1 mei 2020 ben ik voor mijzelf begonnen met ‘De Brillenkamer’, aan de Dorpstraat 46a in Beekbergen. Ik nodig u van harte uit en hoop dat u zich in De Brillenkamer thuis zult voelen. De koffie staat voor u klaar.