Zonnebrillen

Bij ons kunt u terecht voor zonnebrillen met of zonder sterkte. We hebben een mooie exclusieve collectie zonnebrillen die helemaal up to date is naar de laatste mode, en volledig beschermt tegen schadelijke Uv-stralen. Daarnaast hebben wij ook fraaie sportzonnebrillen in het assortiment.

Serengeti
Het is misschien wel de beste zonnebril ter wereld. Serengeti zonnebrillen bieden 100% bescherming tegen UVA/UVB straling. De meekleurende en contrastverhogende lens zorgt er voor dat je zicht altijd scherp is, of de zon nu heel fel schijnt of dat het wat donkerder is buiten. De glazen zijn ook nog eens ontspiegeld én gepolariseerd, waardoor je geen last hebt van felle weerkaatsingen, reflecties en schitteringen. Bovendien gaat deze bril jaren mee. Het montuur is namelijk oersterk en de glazen zijn extra gehard dus krasbestendig. Eenmaal een Serengeti op, nooit meer af. Bij een volgende zonnebril wordt ook niet meer getwijfeld. Onderzoek toont aan dat negen van de tien dragers direct weer voor een Serengeti kiest.

Porsche Design zonnebrillen en brillen: stoer, strak en stijlvol
Porsche Design zonnebrillen en brillen herkent u aan een uitermate stoer, strak en stijlvol design. De monturen hebben een sterke focus op fashion en zijn met hun ’no-nonsense’-uitstraling de perfecte accessoire voor de man en vrouw die een duidelijk doel voor ogen hebben.

Modo
Door te werken met flinterdun titanium behoren MODO-zonnebrillen tot de meest lichte zonnebrillen ooit gemaakt. Met zonnebril van MODO krijgt u een hoge mate van comfort in een flexibel montuur.

Optimaal zicht en een perfecte look met een zonnebril van Rodenstock.
Modeliefhebbers weten dat de juiste accessoires de look compleet maken. De zonnebrillen van Rodenstock zijn echter veel meer dan gewoon een modeaccessoire. Dankzij de innovatieve technologie bieden ze uw ogen betrouwbare en daardoor onmisbare bescherming tegen schadelijke Uv-straling. Bovendien kunt u met hoogwaardige glazen in uw sterkte niet alleen zonder enige terughoudendheid het zonlicht trotseren maar hebt u ook haarscherp zicht.

PREGO
Het Deense PREGO creëert zonnebrillen die de ogen beschermen tegen het scherpste zonlicht en doet dat met stijl. Zoals altijd brengt PREGO nieuwe klassiekers met een twist die de persoonlijke stijl en uitstraling versterken.

Chic en slim
Een op de tien volwassenen heeft een smal of klein gezicht. Voor deze doelgroep is het vaak lastig om een geschikte zonnebril te vinden. INFACE sprong in het gat met de sublijn Nifties, dat later een zelfstandig merk werd. Nifties komt van ‘nifty’ en betekent ‘chic en ‘slim’. Het vat de essentie van het merk goed samen.

Gloryfy
Gloryfy Unbreakable Eyewear is een sport- en zonnebrillenmerk uit Oostenrijk. Zowel het montuur als de glazen zijn gemaakt van een unieke onbreekbare lichtgewicht kunststof NBFX. De onbreekbare glazen bieden een zeer contrastrijk en kleurecht zicht. Kortom de perfecte zonnebril voor iedere activiteit, met de perfecte lens voor ieder weertype. Klik hier voor meer informatie over de sportbrillen van Gloryfy.

Johann von Goisern
Het succesvolle merk Johann von Goisern heeft de meest uitgebreide collectie gelamineerd acetaat. ‘Dare to be Different’, dat is de slogan die Johann von Goisern brillen vertegenwoordigen. Het Oostenrijkse merk maakt unieke, met de hand gemaakte monturen die zeker niet voor iedereen zijn, maar wel voor kleurrijke persoonlijkheden die het daadwerkelijk aandurven anders te zijn dan de rest. Dit geldt zeker ook voor hun zonnebrillencollectie!

INVU
De nieuwe collecties van het Zwitserse INVU zijn revolutionair. Zo is de ‘groene collectie’ van 2023 volledig gefabriceerd van PET-flessen. Duurzaam, maar ook heel modieus met eigentijdse, retro en street fashion stijlen. Daarnaast is er een nieuwe collectie met gepolariseerde glazen die echt glas met mineraal bevatten. Ook is er een acetaat-lijn met gewapend acetaat voor optimaal draagcomfort, die bovendien goed verglaasbaar is.

Polar
Polar ziet de zonnebril als een persoonlijke expressie van je karakter, gevoel, of een voorkomen van jezelf. Al bij de lancering van de eerste collectie is de filosofie van het merk om vakmanschap, creativiteit, mode en communicatie met elkaar hand in hand te laten gaan. Daarbij houdt Polar de behoeftes van een groot publiek in de gaten. Polar weerspiegelt een lifestyle en expressie die origineel en persoonlijk is. Alle zonnebrillen zijn getest door CERTOTTICA, een Italiaans instituut voor certificering van zonnebrillen, veiligheidsbrillen en dergelijke.