Correctiemonturen

We streven naar een collectie monturen met voor iedereen wat wils. Daarom kopen zelf onze collectie in, bezoeken we regelmatig de beurs en werken we nauw samen met onze leveranciers. De merken waar wij onder andere mee werken zijn:

J.F.Rey Presskit 021

J.F. Rey
J.F. Rey is een karaktervolle collectie (voor zowel mannen al vrouwen) met monturen die net zo uniek zijn als uzelf. Door te werken met unieke productieprocessen en printjes zijn deze brillen met recht eyecatchers te noemen. In deze “persoonlijke collectie” heeft hij altijd de perfecte balans weten te vinden tussen trendsettende modellen met een eigen herkenbaar ontwerp. Jean Francois Rey (Artistic Director) ontwerpt de modellen samen met Denis Bellone. (Designer) Joelle, Rey’s vrouw, bemoeit zich doorgaans met de kleuren. J.F. Rey wordt met de hand vervaardigd in verschillende fabrieken in de Franse streek Jura.

Volte face
“Geïnspireerd door kunst, juwelen en haute couture”
De brillen van Volte face hebben een elegante en unieke stijl. De details en het diverse materiaalgebruik verheffen de bril tot een kleurrijke accessoire. Dames met oog voor detail vallen als een blok voor Volte face. Het merk heeft zijn roots in Parijs, het is in 1997 opgericht door ontwerpster Fabienne Coudray- Meisel. Deze Française in hart en nieren liet zich inspireren door kunst, juwelen en haute couture. Om haar dromen veder te kunnen realiseren werd Fabienne in 2010 onderdeel van J.F. Rey. Dit eveneens frans bedrijf heeft het merk samen met haar veder op de kaart gezet. Na haar plotselinge dood in 2016 ontwikkelt het designteam van J.F. Rey het merk door in haar geest.

Modo
Modo brillen staan garant voor plezier… ook op de lange termijn.
De minimalistische monturen worden gedefinieerd door innovatieve materialen en simpele constructies. Door design en functionaliteit perfect met elkaar te combineren, zetten de designers van Modo een collectie brillen neer die staat voor kwaliteit en comfort. “We offer unparalleled strength and lasting quality’, aldus het label. Gaat u voor één van de ultralichte Modo brillen, dan investeert u in een montuur waar u – ook op de lange termijn – veel plezier aan zult beleven.

Johann von Goisern
Gekleurd, bijzonder en uniek, dat zijn de brillen van Johann von Goisern. De met de handgemaakte monturen van Oostenrijkse bodem zijn bedoeld voor mensen die de slogan ‘Dare to be Different’ van dit merk waarmaken. Door het speciale productieproces ontstaan prachtige kleurencombinaties die niemand anders in de collectie heeft. Ieder model wordt gemaakt in verschillende kleursamenstellingen, dus er is altijd wel een montuur dat bij uw stijl past.

Dutz
Dutz is een echt Nederlands brillenmerk, in 2005 opgericht door Roland Vandermeulen en Armand van Lingen. Op basis van hun passie voor brilmode en een uitgebreide kennis en ervaring in de optiekbranche, wisten ze één ding zeker: ze wilden hun gedrevenheid en enthousiasme inzetten om dingen anders aan te gaan pakken in de branche. Nog geen tien jaar later hebben deze gedrevenheid en enthousiasme geleid tot een vooraanstaand merk in de Nederlandse optiekbranche met als kernwaardes: brilmode bereikbaar maken voor iedereen en een eerlijke, betrouwbare en servicegerichte partner zijn voor opticiens.

Vanni
Het originele Italiaanse merk dat al meer dan 25 jaar bestaat, is geen onbekende in de optiek. VANNI, is Made in Italy for Sure en kenmerkt zich door z’n exclusieve acetaat en bijzondere bewerkingen van metaal.

Rodenstock
Tijdloos klassiek of modern design? Dankzij de ervaring van meer dan 140 jaar Duits vakmanschap is elk montuur van Rodenstock een perfecte combinatie van technologie en design. De schitterende monturen staan dankzij hun uitstekende pasvorm garant voor optimaal draagcomfort.

Een bril van Rodenstock is een echt kwaliteitsproduct dat gemaakt is van hoogwaardige materialen zoals titanium en roestvrij staal. Rodenstock maakt hierbij gebruik van innovatieve technologieën. Meer dan 130 patenten liggen ten grondslag aan de dagelijkse productie van meesterwerken met een ongeëvenaarde duurzaamheid. Elk montuur is uiteindelijk het resultaat van 118 uur passie en oog voor detail.

Jos. Eschenbach
Visie, traditie en innovatie in de ontwikkeling van hoogwaardige brillen.
‘Jos. Eschenbach’ is vernoemd naar de oprichter van het bedrijf en combineert 102 jaar ervaring en professioneel vakmanschap in het ontwerpen en vervaardigen van brillen. Voor mannen en vrouwen die waarde hechten aan goed zicht en er goed uitzien. Traditionele en toch moderne brillen voor dames en heren van geselecteerd design. Eschenbach eyewear brengt de oude tradities en waarden vakkundig over naar het nieuwe, moderne merk. In subtiele Scandinavische kleuren en gekenmerkt door natuurlijke aardetinten, ogen de brilmonturen van ‘Jos. Eschenbach’ bijzonder verfijnd en van hoge kwaliteit. Door het bijzonder dunne beta-titanium zijn ze uiterst comfortabel om te dragen. Het maakt de brilmonturen ook veerkrachtig en flexibel.

Nifties
Speciaal voor de volwassenen met een kleine pupilafstand en/of een smal gezicht hebben we Nifties. Het Deense Nifties kenmerkt zich door een strak Scandinavisch design in zowel kunststof als metalen frames in pantho-, cat eye en vintage modellen. De monturen zijn stuk voor stuk fraai vormgegeven en zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

BBIG
Kinderen hebben óók smaak en BBIG stemt haar kinderbrillencollectie dan ook precies af op wat kinderen willen. Dat is geen ‘kinderachtige’ bril, maar een spannende, luchtige en gemakkelijke bril die tegen een stootje kan. De ontwerpers van BBIG kinderbrillen voelen dat feilloos aan. En uiteraard voldoen BBIG brillen aan alle eisen die aan een bril worden gesteld. Kortom: BBIG brillen zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van de beste materialen. Maar dan net wat spannender en luchtiger dan volwassen brillen. Bovendien zijn ze supersterk en tegelijkertijd flexibel. De brillen hebben wel een volwassen look, maar zijn geen miniversies van grote-mensen-brillen. En zo hoort het. Kinderen met smaak weten daar alles van.

Swing
Swing is een vrolijk en oersterk brillenmerk met een strak design en een gewicht van slechts 3 tot 5 gram. Dit zorgt voor een wereldwijde, duurzame reputatie! De brillen en zonnebrillen van Swing zijn geproduceerd met een speciale technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat brildragers niet langer problemen hebben met vervormingen van de bril, aanpassingen en beschadigingen aan het gezicht en u heeft geen last meer van huidgevoeligheid of metaalallergie. U kunt dus met een gerust hart genieten van uw eigen Swing bril. Ook de prijs is zeer aangenaam.