Haarscherp zicht, overdag en ’s nachts? Bij de Brillenkamer gaan de oogmetingen en het persoonlijke advies nog een stapje verder en kunnen glazen nóg nauwkeuriger op maat gemaakt worden. Dit dankzij de unieke combinatie van de expertise van De Brillenkamer met de DNEye® Pro scanner en de B.I.G. Vison® technologie van Rodenstock.

Op vrijdag 30 september organiseert Kirsten du Breuil in haar winkel De Brillenkamer in Beekbergen een exclusieve B.I.G. Vision® oogmeetdag. Voor de winkel staat dan een speciale capsule opgesteld met daarin de Rodenstock DNEye® Pro scanner. Zo kunnen er die dag nog meer mensen kennis maken met deze techniek en profiteren van €100,- korting*

De DNEye® Pro scanner maakt een soort digitale vingerafdruk van uw oog en meet uw oog op duizenden punten nauwkeurig. Het apparaat kijkt naar de bouw en lengte van uw oog. Alle kleine oogfouten worden zo in kaart gebracht. Daarbij is ook te zien of u in het donker een andere sterkte nodig heeft dan bij lichte omstandigheden. ‘Vaak wordt onterecht gedacht dat men nachtblind is, maar blijkt uit de scan dat u in het donker bijvoorbeeld iets meer of minder sterkte nodig heeft dan overdag’, vertelt Kirsten. Dit wordt gemeten door met een onschadelijke lichtstraal die situaties na te bootsen en de sterktes te meten bij diverse pupilgroottes. De resultaten van deze scan kunnen worden gekoppeld aan een glasbestelling, zodat er een uniek glas geslepen kan worden.

U kunt meer lezen over de scan op onze pagina oogmetingen »

Na de scan kunt u de uitkomsten en uw wensen bespreken in de winkel met één van de drie dames. Kirsten, Meggy en Heidi zijn alle drie gediplomeerd opticien met de nodige ervaring en ze helpen u graag! Als u een nieuwe bril wil, plannen zij met u een aanvullende afspraak in voor verdere oogmetingen en een persoonlijk advies. ‘Het belangrijkste blijft namelijk altijd dat we goed luisteren naar de klant en erachter komen wat hun achtergrond is en wat hun wensen zijn’, vertelt Kirsten ‘Wat voor hobby’s of werkzaamheden hebben ze? Waar zijn ze tegen aan gelopen met eerdere brillen? Wat voor montuur en welk soort glas past dan het beste bij ze? Wat kunnen ze verwachten van een nieuwe bril? Daar nemen we graag de tijd voor.’

Als deze persoonlijke adviezen en de overige metingen gecombineerd worden met de resultaten van de DNEye® Pro scan én de techniek van Rodenstock, dan kan er een unieke set glazen gemaakt worden. We noemen dit B.I.G. EXACT ® brillenglazen, waarbij B.I.G. staat voor Biometrisch Intelligente Glazen. Het resultaat? Meer contrast, kleur en detail, en dat zowel overdag als ’s nachts. Minder vermoeide ogen, meer comfort en betere gewenning bij mensen met een multifocale bril.

Wilt u ook een uniek en kosteloos oogonderzoek met de DNEye® Pro scanner? Reserveer dan nu uw DNEye® Pro scan ».

Past vrijdag 30 september u niet, geen probleem! De Brillenkamer beschikt namelijk over een eigen DNEye® Pro scanner. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk.

*Wanneer u naar aanleiding van deze promotie-dag een complete bril met B.I.G. Vision® glazen bestelt, krijgt u maar liefst € 100,- korting. Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2022 en niet geldig in combinatie met andere acties.